Toimitusjohtajan tervehdys

Toimitusjohtajan tervehdys

Osaamiseni psykologina pohjautuu kansainvälisesti korkeatasoiseksi tunnustettuun yliopistokoulutukseen ja monipuoliseen työelämäkokemukseen. Arvokasta kokemusta ja näkemystäni työskentelyyn ihmisten kanssa olen kartuttanut myös matkustusharrastuksestani eri kulttuureissa ja toimittuani yli kymmenen vuotta korkeakouluopiskelijoiden ja nuorten työelämän ammattilaisten yksityistenä majoituspalveluiden tarjoajana.

Pidän tärkeänä, että olen jokaiselle asiakkaalle aidosti läsnä ihmisenä ja kanssakulkijana vaikeissakin elämäntilanteissa luotettavana ammattilaisena. Yrittäjänä haluan tarjota laadukkaita palveluita, jotka soveltuvat asiakkaan yksilölliseen tarpeeseen.  

Palvelussuhteessa korostuu asiakkaan arvomaailman ja elämäntilanteen kunnioitus, asiakassuhteen luottamuksellisuus ja psykologin ammattietiikan noudatus. Asiakas saa Alatarissa palveluita, jotka noudattavat terveydenhuollon ammattihenkilön etiikkaa ja velvoitteita.

Olen ollut omasta nuoruudestani saakka erittäin kiinnostunut psykologiasta, ihmismielestä ja erilaisista kulttuureista. Vapaa-ajallani minulle tärkeitä asioita ovat luonto, eläimet ja matkustaminen. Psykologia on aina ollut vahvasti oma alani ja teen työtäni rakkaudesta työhöni, täydestä sydämestäni.

Haluan tarjota asiakkaideni käyttöön opinnoissani, työssäni ja myös vapaa-ajallani kartuttamani tiedon ja osaamisen mielenterveydestä, sen edistämisestä, erilaisten elämänkriisien kohtaamisesta sekä voimaantumisesta, tavoitteiden asettelusta ja saavuttamisesta. Työtapani pohjautuu pitkälle ratkaisukeskeiseen, voimavaralähtöiseen työskentelyyn ja positiiviseen psykologiaan.

Kehitän Alatarin toimitusjohtajana asiakkailleni jatkuvasti monipuolisemaa palveluvalikoimaa, josta asiakas voi löytää itselleen parhaiten soveltuvan palvelun. Alatarin missio on myös tutkia ja kehittää digitaalisia psykologipalveluita tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeisiin.

Lämpimästi tervetuloa Alatarin asiakkaaksi!